Åsa Hägg

 

Jag har flera års yrkeserfarenhet och har arbetat som logoped bland annat på Södertälje sjukhus. Min inriktning har varit att arbeta med barn och ungdomar som har tal- och språksvårigheter samt läs- och skrivsvårigheter. Jag har även samarbetat med andra yrkeskategorier i team som logoped på en barnhabilitering, men också medverkat i ett neuropsykiatriskt team som utfört utredningar på barn- och ungdomar med ADHD. Mitt intresse av att arbeta med röstpatienter är stort och var det som gjorde att jag ville utbilda mig till logoped. Jag är intresserad av sång och musik och gick en 3-årig musikutbildning innan jag påbörjade logopedutbildningen.

Sedan mars 2009 har jag avtal med Stockholms läns landsting att bedriva logopedmottagning i Södertälje. Jag tycker att det är viktigt med ett personligt bemötande och är lyhörd för specifika behov och önskemål.

 Posted by at 10:17 f m
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/96/130696/legitimeradlogoped.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405